Wij hebben geen groot kantoor en bedrijfspand. Hierdoor is het mogelijk dat wij voordelig kunnen werken. Dit is meteen al te merken in het uurtarief dat berekend wordt.
Kwaliteit, Vakwerk, Professioneel voor een LAGE PRIJS RBR Projecten

Uw huis verkoopklaar maken…

Een woning die goed onderhouden is, verkoopt sneller. Zo simpel is het.
GroenePunt Dat geldt voor de binnenkant maar ook voor de buitenkant inclusief de tuin. Een huis verkoop klaar maken zonder veel kosten is een uitdaging voor ons.

GroenePunt Een huis die er netjes en schoon uitziet verkoopt gemakkelijker. Er zijn maar weinig kopers die door slecht onderhoud heen kunnen kijken. Op één muur in de verkeerde kleur kan een verkoop al afketsen, ook al is die muur misschien in een half uurtje overgeschilderd. Groot achterstallig onderhoud werkt u natuurlijk niet zo maar even weg. Maar u kunt door ons uw huis al flink laten opknappen, zonder veel kosten.

GroenePunt Barsten in ruiten, loszittend behang, druppelende kranen en piepende scharnieren… Of een kleine reparatie aan het houtwerk. Allemaal rommelige indrukken, terwijl het voor weinig geld is op te lossen.

GroenePunt Nieuwe kitvoegen in de badkamer en een nieuw douchegordijn.

GroenePunt Wij schilderen een felgekleurde muur over in een rustige, zachte kleur. Rust is erg belangrijk.

GroenePunt Deze werkzaamheden kunnen wij al voor u uitvoeren voor de minimale kosten. Wij geven voor alle werkzaamheden vooraf een vaste prijs af. Al vanaf 1.950 euro is uw woning al helemaal verkoopklaar.


Maak vrijblijvend een afspraak om uw wensen te bespreken.
GroenePunt Voordelen van blijven en verbouwen
U blijft wonen in een omgeving waarin u thuis bent.
De kinderen hoeven niet naar een andere school.
De kosten van een verbouwing liggen meestal lager dan alle kosten die u maakt om een huis te kopen, aan te passen en in te richten.
Een verbouwing kan de waarde van uw woning verhogen.
Nadelen van blijven en verbouwen
De oplossing die u bedenkt - voor bijvoorbeeld ruimtegebrek - biedt misschien maar tijdelijk een oplossing.
Stacks Image 6312
GroenePunt Een verbouwing kost u tijd en veel geregel, dit kunnen wij allemaal voor u uit handen nemen. We bespreken samen uw wensen en ideeën en wij werken deze voor u uit. Binnen de afgesproken tijd leveren wij dan de verbouwing op. En dat garanderen we.


Maak vrijblijvend een afspraak om uw wensen te bespreken.
Stacks Image 6202
Gras & Gazonspecialist Onderhoud en renovatie bestaande gazonnen. Aanleg nieuwe gazonnen RBR Projecten
GroenePunt Een huis verkopen is een grote stap. Overweeg ook de alternatieven voordat u uw huis op de markt brengt. Bent u bijvoorbeeld nog heel tevreden over uw woning, maar komt u ruimte tekort? Misschien is het mogelijk om een extra kamer op de vliering of een uitbouw aan de keuken te maken. Daarmee bespaart u geld en moeite.
RBR-projecten-logo
Corleseweg 84
7119 AB Winterswijk-Corle
Tel: 0543-512092
mobiel : 06-36111450
email : info@rbrprojecten.nl
internet : www.rbrprojecten.nl

© | RBR Projecten

ontwerp | realisatie: ReclameBureauKamp.nl