Wij hebben geen groot kantoor en bedrijfspand. Hierdoor is het mogelijk dat wij voordelig kunnen werken. Dit is meteen al te merken in het uurtarief dat berekend wordt.
Kwaliteit, Vakwerk, Professioneel voor een LAGE PRIJS RBR Projecten

Onderhoud & Renovatie

Onderhoud & Renovatie Keukens, badkamers, vloeren, plafonds, schilderwerk, bestrating, tuinonderhoud. Alle klussen rondom het huis of bedrijf-RBR-projecten
Keukens, badkamers, vloeren, plafonds, schilderwerk, bestrating, tuinonderhoud.
Alle klussen rondom het huis of bedrijf.
Schilderwerk laten doen? Wanneer uw woning weer aan een opknapbeurt toe is, kunnen wij het buiten of binnen schilderwerk voor u verzorgen. RBR-Projecten Winterswijk, Achterhoek, oost Nederland, Twente
Alle klussen rondom het huis of bedrijf RBR Projecten
Schilderwerk RBR Projecten
Uw huis verkopen? Een schilder-opfrisbeurt vergroot uw kansen. RBR-Projecten kan dit in de hele Achterhoek voor u verzorgen!
GroenePunt Goed onderhoud aan uw woning is vanaf het eerste begin noodzakelijk om te voorkomen dat kleine gebreken, van welke oorsprong dan ook, leiden tot grotere schade en bijkomende overlast.
Levensduur verlengen, schaden beperken waardoor kosten verlaagd worden en de conditie van uw woning of bedrijfspand optimaal is.

GroenePunt RBR Projecten voor grote en kleine klussen in en rondom uw woning of bedrijfspand.

GroenePunt Vakkundig uitgevoerd schilderwerk, met de beste materialen, voor binnen en buiten.

Maak vrijblijvend een afspraak om uw
wensen te bespreken.

Verkopen of verbouwen…

Uw huis verkopen is een grote stap. Voordat u uw huis op de markt brengt, moet u alle alternatieven overwegen. Bent u nog heel tevreden over uw woning, maar komt u ruimte tekort? Misschien kunt u een extra kamer op de vliering of een uitbouw laten maken. U kunt hiermee veel geld en moeite besparen.

Voordelen
U blijft wonen in een omgeving waarin u zich thuis voelt. De kinderen kunnen op hun school blijven en bij hun vriendjes en vriendinnetjes.

Om een huis te kopen, aan te passen en in te richten zijn de kosten vaak vele malen hoger dan een verbouwing.

Een verbouwing kan de waarde van uw woning verhogen.

Nadelen

De oplossing voor het ruimtegebrek, biedt misschien maar tijdelijk een oplossing.

Met een verbouwing zit u een tijdje in de rommel en heeft u allerlei mensen over de vloer.
Schilderwerk RBR Projecten
Renoveren
Renovatie staat voor het verbeteren van uw huis in huidige staat. Bijvoorbeeld schilder- en timmerwerkzaamheden. Wij geven uw wanden een nieuw behang of een nieuw kleurtje. Oud tapijt wordt vervangen door een strak laminaat. De keuken renoveren met moderne inbouwapparatuur en nieuwe tegels. Samen kijken wat gewenst is en binnen uw budget past.

Onderhoud
Achterstallig onderhoud verlengt de verkooptijd van woningen. Het langdurig niet goed onderhouden kan op den duur uw huis flink beschadigen.
Wij kunnen u helpen met het verbeteren van uw woning om het woonplezier te vergroten. Woningverbetering kan op drie manier tot stand komen; door een verbouwing, renovatie of achterstallig onderhoud wegwerken.

Verbouwen
De juiste voorbereidingen, berekeningen en hulp nemen veel verbouwingsstress weg. Wij kunnen u helpen met deze voorbereidingen. Binnenkort genieten van een goed geïsoleerde extra kamer op zolder. Voor een keuken verbouwen bent u bij RBR projecten aan het juist adres. We kunnen ook uw vloertegels leggen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden die wij voor u kunnen regelen.
Aanbouw

Gras- & tuinonderhoud

Onderhoud en renovatie bestaande gazonnen. Aanleg nieuwe gazonnen
GroenePunt Uw gazon is constant onder aanval van een veelheid van onzichtbare natuurlijke vijanden die het uiterlijk aanzienlijk kan bederven. Wij kunnen uw gazon beschermen door gerichte toepassing van mechanische bewerkingen & bestrijdingsmethoden.

GroenePunt RBR Projecten is dè specialist op het gebied van aanleg en onderhoud van uw gazon.

Gras & Gazonspecialist Onderhoud en renovatie bestaande gazonnen. Aanleg nieuwe gazonnen RBR Projecten
Stacks Image 3280
GroenePunt Daarnaast kunt u ons inschakelen voor de onderstaande onderhoudswerkzaamheden:
  • Maaien
  • Verticuteren
  • Bezanden
  • Aanpakken van onkruid
  • Bemesten
  • Grondonderzoek
  • Beregening
  • Regulier tuinonderhoud
  • Vakantie of een weekje er op uit? Wij verzorgen uw tuin in deze periode.

GroenePunt Professioneel tuinonderhoud van onkruid verwijderen tot maaien van het gras. Maar ook het plaatsen van schuttingen, het bouwen van een terras of veranda.
RBR-projecten-logo
Corleseweg 84
7119 AB Winterswijk-Corle
Tel: 0543-512092
mobiel : 06-36111450
email : info@rbrprojecten.nl
internet : www.rbrprojecten.nl

© | RBR Projecten

ontwerp | realisatie: ReclameBureauKamp.nl